Niet bekend Feiten over renovatiewerken


Destijds een nieuwe eigenaars in een gang het bezetsel weghaalden, beschikken over ze immers een laag aangetroffen waarin het jaartal 1935 was gekrast. Vermoedelijk kan zijn dan alles achter een ander laagje verdwenen.

Links was er een schuinhellend lanterneau tot aan het grote, driedelige raam het in 1894 voorzien werden betreffende vitraux. Dit werden verwoest tijdens de septemberdagen over 1944, maar werden via een toenmalige directeur E.H. A. Heye in 1950 volledig hersteld. Alleen dit schild van de patroonheilige met dit college, St. Franciscus Salesius, kwam in een plaats over dit oorspronkelijke, het meteen onbekende embleem.

Dit bescheiden villaken met Jeanne Leirens, wordt afgebroken- tot op een muurtje aangaande een halve meter na- en daar wordt in een plaats een zeer riante villa gemaakt. Dit resterende muurtje wordt vervolgens in alle kalmte afgebroken.

Bij lage voorraadaantallen kan dit artikel ongeacht een voorraadupdates tussentijds uitverkocht raken. Het artikel vind je op deze plaats:

Sorry dat je er ook even het paranormale bij te pas bracht. Sommige zaken in mijn reportage en een manier waarna ik ze te begrijpen kwam zijn desalniettemin zo merkwaardig het ik in al die jaren soms dit gevoel kreeg ergens -van boven af - gedirigeerd te worden...

Deze had om zich ons zoveel dokters, notabelen en kapitaalkrachtigen bijeengebracht, die alsook betreffende een arbeiders vanwege een nodige fondsen zorgden . Welke arbeiders enkel hadden het anders  nooit kunnen klaren, omdat daar was werkloosheid en honger destijds.

.. U dan ook is betreffende harte bedankt. En dan alsnog beweren het wij het bewerkstelligen. Ja zo lust ik daar nog wel een zoveel. Ik heb de keuken niet geplaatst en de afvoer betreffende een extra bocht voorzien.

De huisdokter aangaande Arsène Goedertier, met wie Arsène die 300.000 fr "leende" werd verdacht met de moord, maar een hier dood werd uiteindelijk mits zelfmoord afgedaan. Max Buysse, zoon over Alphonse, was een 1e automobilist te Wetteren: in 1903 reeds kwamen een lieden bijeengelopen, toen deze keertje na keer met de nieuwste en mooiste "sportwagens" via een straten vloog. (nb. de maximumsnelheid werden ten behoeve betreffende hem op 20 km per uur vastgelegd)

De sanitairspecialisten adviseren u over deze onderwerpen. Wij kunnen een badkamer welke aansluit op uw toekomst en levensstijl. Zolang geoorloofd thuis wonen staat hierbij centraal.

Hij had tevens ons caravan (zijn echtgenote was zakenpartner geworden in een beurs betreffende caravans, betreffende een Schot Thomas Mac Sporren, welke ze tijdens de oorlog had leren kennen voor haar neef Jaques Leirens en welke later in dit gezin José Goedertier zou intrekken...

Dat de eigenaars, die dit huis tijdens 50 jaar in hun bezit hadden zich nauwelijks schilderingen konden herinneren, is echter ingewikkeld met te nemen.

In een reserveren betreffende René Uyttendaele: "Wetteren kroniek van ons gemeente" kan zijn het mijzelf enorm opgevallen het, voor zijn éérste boek, het gaat over een tijdperk 1891 tot 1900, met heel wat lof en dank vooral  wordt gesproken  aan het ter beschikking stellen over dit archief betreffende de familie Leirens, inzonderheid via Mevrouw Jeanne Goedertier-Leirens.

Zakelijk was hij intussen, na dit verdwijnen aangaande een Molens  in 1949 de bijzonderste aandeelhouder en voorzitter-directeur geworden van een firma voor farmaceutische produkten NV. SANDERS...

Er was tevens een tamelijk omvangrijke hof en achteraan welke hof was, vlak naast de St. Gertrudiskerk, palend regelrecht met een Scheldekade en een St.Gertrudiskerk ons ijzeren hekje.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Niet bekend Feiten over renovatiewerken”

Leave a Reply

Gravatar